Maranello prémium kávé

Ízek és aromák

Maranello Citromos tea kapszula

Citromos Tea kapszula

Maranello Citromos tea kapszula

Intenzív mediterrán citrus illattal

A klasszikusok közül a legklasszikusabb tea.

A citromos teát egyaránt szeretik fiatalok és idősek, kiváló melegen és még kellemesebb hidegen a forró nyári napokon.

A citromos teát elkészíteni még nem volt ilyen egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy a kapszula beleteszi a gépbe, néhány másodpercet vár, és az eredmény egy tea intenzív citrom illat. Reggel, este, az irodában vagy otthon, a citrom tea kapszula a helyes választás, ha szüksége van egy frissítő italra.
Tipp:
A meleg hónapokban főzzön le néhány adag citromos tea kapszulát, hűtse le és fogyassza hidegen. Utóízesítést nem igényel!

NESPRESSO kompatibilis kávékapszula

Citromos tea maranello
Maranello Citromos tea

30 kapszula egy csomagban
NESPRESSO ® kompatibilis kapszula 

LAVAZZA kompatibilis kávékapszula

Citromos tea maranello
Maranello Citromos tea

100 kapszula egy csomagban
LAVAZZA ® kompatibilis kapszula 

Maranello Café kompatibilis kávékapszula

Citromos tea maranello
Maranello Citromos tea

100 kapszula egy csomagban
Maranello Café ® kompatibilis kapszula 

Maranello MXX kapszulás kávéfőzőgép

Ez is érdekelheti

Angolul ” vad bogyónak” hívják őket, és élénk színű, kis ehető bogyók. Szeder, málna, áfonya, eper …. igazi természetes élvezetek, amelyek az erdeigyümölcs tea kapszulákban finom infúzióvá alakulnak, kiváló melegen fogyasztva édesítőszer hozzáadása nélkül

Maranello citromos tea kapszula

Az eredeti Maranello citrom tea kapszulák titka a gyártási folyamat minden szakaszának szentelt gondozás. A legjobb tealevelek kiválasztásától az alapanyagok feldolgozásáig, a szállítástól a tárolásig, a kapszulákba csomagolásig minden lépést rendkívüli gondossággal , a legszigorúbb biztonsági és higiéniai előírások betartásával ellenőrzik . Egy cél elérésére tervezett út: az alkalmazott összetevők érzékszervi tulajdonságainak és hiteles ízének megőrzése . Így születnek citromos tea kapszuláink, a tudás és az ősi hagyományok koncentrációja, amely képes a tiszta kikapcsolódás pillanatait adnihogy teljes mértékben éljek. Reggeli közben vagy harapnivalóként, barátaival vagy egyedül, a kertben vagy a hálószobában a citrom tea kapszulák minden pillanatban gyönyörködnek finom ízükkel , a keksz, gyümölcsös sütemény vagy palacsinta alapú snackek tökéletes kísérőjeként. A tea igazi élvezet, amelyet mindennap be kell vonzani, minden előnyével és pozitív egészségügyi hatásával, amelyet ez az ősi ital felismert. A Maranello citrom tea kapszulák megkóstolása azt jelenti, hogy érzékszervi élményt élünk meg a könnyedség, a praktikum és a jólét jegyében . 

Fedezze fel a teaszünet örömét is!