Maranello prémium kávé

Ízek és aromák

Maranello Erdeigyümölcs tea kapszula

Erdeigyümölcs tea

Maranello Erdeigyümölcs tea kapszula

Alacsony kalória tartalmú gyógytea

Angolul ” vad bogyónak” hívják őket, és élénk színű, kis ehető bogyók. Szeder, málna, áfonya, eper …. igazi természetes élvezetek, amelyek az erdeigyümölcs tea kapszulákban finom infúzióvá alakulnak, kiváló melegen fogyasztva édesítőszer hozzáadása nélkül. Csak néhány perc kell ahhoz, hogy megízlelje ennek az erdeigyümölcs tea kapszuláknak az intenzív aromáját. Ideális azok számára, akik figyelmesek az étrendre az alacsony kalóriatartalomnak köszönhetően. 

LAVAZZA kompatibilis kávékapszula

Erdeigyümölcs tea maranello
Maranello Erdeigyümölcs tea

300 kapszula egy csomagban
LAVAZZA ® kompatibilis kapszula 

Maranello Café kompatibilis kávékapszula

Erdeigyümölcs tea maranello
Maranello Erdeigyümölcs tea

300 kapszula egy csomagban
Maranello Café ® kompatibilis kapszula 

Maranello MXX kapszulás kávéfőzőgép

Ez is érdekelheti

Maranello Erdeigyümölcs tea kapszula

Érdemes megkóstolni a vadon termő bogyós gyümölcsök fúzióját a Maranello kapszuláiban. Reggel a reggelihez tökéletes frissítő, délután pedig egy könnyű és gyors harapnivaló kísérője. Amikor eljön az este, lefekvés előtt, hogy aludni tudjon, ugyanaz az a fúzió segíthet az alvásban és a tökéletes emésztésben. Az erdeigyümölcsöknek „bogyóknak” elismert antioxidáns tulajdonságaik is vannak, amelyek csökkentik a sejtek öregedését, és a bőrt fiatalon tartják.

Az élvezet mellett ez egy egyszerű, egészséges ital egészséges, amely ugyanakkor hasznos mindennapi életünkben. Ezért egy csésze erdeigyümölcs bogyókapszula lefőzése és elfogyasztása egyedülálló lehetőséget jelent a kiváló szintű kikapcsolódásra. Ezért a Maranellonál gondosan kiválasztjuk az erdeigyümölcsök legjobb fajtáit, az egyes összetevőket azzal a céllal, hogy csodálatos ízvilágú frissítő italt készíthessen.

Most már nincs több kifogás: létezik a kávé, a tea és egy izgalmas alternatíva, amelyet erdeigyümölcs teának hívnak. Csak néhány másodpercbe telik, amíg elkészíti, és így biztosítja a magának a pihenést a tanulás, a munka vagy a szabadideje alatt.