Maranello prémium kávé

Ízek és aromák

Maranello Orzo árpa kapszulás prémium kávé

Koffeinmentes árpa kávé

Maranello Orzo, árpa kapszulás prémium kávé

Malátakávé árpából

Krémes, aromás, koffeinmentes gabonakávé.

meleg árpa olyan ital, amelyet az emberek az ókortól kezdve fogyasztottak, édes ízéről és koffein hiányáról ismert. Az árpa kapszulák tökéletes módon átadják ennek a gabonafélének az ízét és finom aromáját, amelynek pirított és őrölt magjai számos, a szervezet számára hasznos gyógyászati ​​enzimet tartalmaznak. Valójában az árpa gyulladáscsökkentő, bőrpuhító és erősíti az immunrendszert. Ezenkívül magas a magnézium-, foszfor-, kálium-, PP-vitamin-, E-, kalcium- és vastartalma. Igazi jólétkoncentrátum, amelyet kora reggel vagy este melegen lehet élvezni.

Kávé intenzitás

Kávé aroma

Kávé adag

NESPRESSO kompatibilis kávékapszula

Koffeinmentes árpa kávé
Maranello Orzo Árpa kávé

30 kapszula egy csomagban
NESPRESSO ® kompatibilis kapszula 

LAVAZZA kompatibilis kávékapszula

Koffeinmentes árpa kávé
Maranello Orzo Árpa kávé

30 kapszula egy csomagban
LAVAZZA ® kompatibilis kapszula 

Maranello Café kompatibilis kávékapszula

Koffeinmentes árpa kávé
Maranello Orzo Árpa kávé

30 kapszula egy csomagban
Maranello Café ® kompatibilis kapszula 

Maranello MXX kapszulás kávéfőzőgép

Ez is érdekelheti

Maranello Orzo, árpa prémium kávé

Amint felébred vagy lefekvés előtt, az Orzo di Maranello kapszula a klasszikus eszpresszó kávé érvényes alternatívája. 

nyersanyagok körültekintő megválasztása, az egész termelési folyamatra fordított szigorú figyelemmel együtt biztosítja az árpa jótékony tulajdonságainak tökéletes megőrzését. 

Miután behelyezte a kapszulát, várjon csak néhány másodpercet, és felszabadul a forró árpa összetéveszthetetlen illata, készen arra, hogy édesítőszer hozzáadásával inni lehessen. Még a gyerekek is élvezhetik ezt a koffeinmentes forró italt, amely kiválóan alkalmas alkalmi harapnivalók vagy reggeli mellé. Az árpa kapszulák kevés helyet foglalnak el, praktikusak, kényelmesek és egyszerűen használhatók. Egy egyszerű mozdulat elegendő ahhoz, hogy pihentető forró italt készítsen magának, vagy ízletes, természetes és egészséges italt kínáljon a vendégeknek. 

A Maranello gépeknél az áramfogyasztás minimális, előnyük a környezet és az erőforrások tiszteletben tartása. Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a napi rituálét sietség nélkül élje meg és biztosan csak egészséges és eredeti alapanyagokat fogyasszon, ami a legjobb olasz hagyomány eredménye

A Maranellóval Café termékeivel a kávészünet egyedülálló élménnyé válik, amelyet megoszthat bárkivel, akivel csak akar.